Over Ons

Foto 5Michel Croes startte Croes Electronica Service in 1994 met reparaties van radio’s, tv’s, video-apparatuur en computermonitoren. Later breidde hij zijn werkzaamheden uit naar de agrarische sector met voercomputers en ventilatorsystemen. Rond 2000 richtte het bedrijf zich meer op moderne communicatiemiddelen. Michel ontwikkelde (glasvezel)netwerken voor telecommunicatie, leverde computers en zorgde ook voor de installatie en het onderhoud. Inmiddels verzorgt Croes Electronica Service telefoonaansluitingen; van complete centrales tot VOIP-toepassingen. Ook voor waterzuiveringsinstallaties en de voedingsmiddelenindustrie hield Michel zich bezig met procesautomatisering. Daarnaast ontwikkelde hij speciaal voor brandoefeningen en opleidingen in de bedrijfshulpverlening de welbekende 112-koffer.

Gecertificeerde glasvezelmontage
Michel zag vroeg in dat glasvezeltechnologie de toekomst heeft. Zijn bedrijf is gecertificeerd voor de montage van glasvezelmontage. Om glasvezel in de juiste positie te blazen beschikt Michel over een zelf ontwikkelde, computergestuurde, machine. Glasvezel wordt zo vakkundig gemonteerd en wordt door ons altijd opgeleverd mét een meetrapport.

Huidige ontwikkelingen
In 2008 is het bedrijf omgedoopt tot Croes Connectivity. We richten ons steeds meer op de vraag naar controle en kwaliteit in de industrie. Via Machine Vision kunnen onze opdrachtgevers nu sneller en kostenbesparend ingrijpen in het productieproces.

In 2014 zijn we gestart met het ontwikkelen van een track and trace en management systeem. Hiermee kan een product van begin tot eind gevolgd worden. Door middel van het scannen van een product kan op elk moment in het proces de status van een order bekeken worden. Hierdoor wordt het veel makkelijker om tijdens het proces in te grijpen als dat nodig mocht zijn.